Апетитний і ситний салат зі свіжої моркви, а ще його можна використовувати в якості намазки для бутербродів

Кулінарні рецепти

Ця страва хоч і корисна, але неймовірно смачна!

Мінімум інгредієнтів, часу, попередньої підготовки: і можна подавати на стіл апетитний салат зі свіжої моркви. Заінтригували? Тоді терміново записуйте рецепт.

Закуска виходить ароматною, ситною і красивою, а ще її можна використовувати в якості намазування для бутербродів. Про вітаміни, які так необхідні організму, говорити не будемо: ви й так все прекрасно знаєте. Салатик із задоволенням їдять і дорослі, і діти: і зміцнюють імунітет з превеликим задоволенням.

Необхідні інгредієнти:

  • дві великі моркви;
  • три курячих яйця;
  • чотири зубчики часнику (великих);
  • сир «косичка» — за смаком;
  • майонез або сметана для заправки.

Як приготувати апетитний салат зі свіжої моркви:

  1. Заздалегідь необхідно буде зробити тільки одне: відварити курячі яйця до стану «круто». Потім остудити їх у холодній воді та очистити від шкаралупи.
  2. Тепер займемося безпосередньо складанням салату. Велику соковиту моркву очищаємо, промиваємо, натираємо на грубій тертці.
  3. У моркву відправляємо подрібнений часник, перемішуємо і прибираємо на час в сторону: морква стане м’якшою і пустить трохи соку.
  4. Порада. При бажанні сюди ж можна додати сіль і чорний мелений перець.
  5. Розберемося з сиром: можна використовувати сирні палички, сир «косичка», копчений ковбасний сир. Вибираєте продукт за смаком і нарізаєте його невеликими шматочками.
  6. Порада. Якщо хочете взяти звичайний твердий сир, без проблем: але його потрібно буде натерти на грубій тертці.
  7. Яйця натираємо на грубій тертці. До речі, дуже зручно їх подрібнювати за допомогою вилки: набагато швидше виходить.
  8. Перекладаємо в салатник сир і яйця, заправляємо майонезом, перемішуємо. Салат готовий.

Апетитний салат з моркви зручно використовувати й для бутербродів: як ситну та ароматну намазку. Це вітамінна бомба, від якої навіть діти не відмовляються. Ну де ви ще знайдете такий рецепт.

Джерело



Переглядів: 383