Кулінар із Франківська пройшов відбір на «МастерШеф. Професіонали»

Суспільство

Івано-Франківський кулінар пройшов відбір на популярне шоу телеканалу СТБ «МастерШеф. Професіонали».


На кастингу 26-річний кухар Микола Мигаль приготував на качине філе (магре), з карамелізованим в каві коренем петрушки, еспумою з обліпихи і гарбуза, соусом з білого шоколаду, сиру камамбер і качиним жу, та карамелізованим кленовим листям. 

За свою страву франківець отримав три “так”.

Раніше хлопець працював у відомому в Івано-Франківську ресторані “ФранКо”, гостями якого були перші особи країни. 

Сам Микола пише про свою участь у проєкті:

” Йшов на кастинг з-за кордону, коли мені вкотре запропонували прийняти участь в кастингу я нарешті погодився, тому що на той час працював в Польші. І мені дозволити пройти перший кастинг онлайн, зважаючи на те, що мені далеко і ситуацію в світі з ковід19.
Через деякий час мені зателефонували і повідомили, що запрошують на вже телевізійний кастинг.”
Відео з кастингу можна переглянути на сторінці юнака у мережі “Фейсбук”.
May be an image of 1 особа, у приміщенні та текст «oAиH 3a BCIX 08:29:06 C Mykola Myhal Myhal i»
May be an image of 1 особа, стоїть та у приміщенні
May be an image of їжа, у приміщенні та текст


Переглядів: 315
banner