На Прикарпатті в експортованому курячому м’ясі виявили шкідливі речовини

Суспільство

На Івано-Франківщині в експортованому курячому м’ясі виявили шкідливі речовини.


Про це пише Голос-Інфо з посиланням на Головне управління Держпродспоживслужби в Івано – Франківській області.


 Нещодавно до Головного управління Держпродспоживслужби в Івано- Франківській області надійшли інформаційні повідомлення системи швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів RASFF від 22.09.2021 р. № 2021.5027 та № 2021.5027-fup1 стосовно виявлення Salmonella Enteritidis та Salmonella групи С1 в охолодженому та замороженому курячому м’ясі, що експортувалось з Польщі (виробник: Super Drob S.A.) та надіслано до України.


Держпродспоживслужба в Івано-Франківській області попереджає операторів ринку, які здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучити її з виробництва та/або обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, що передбачено частиною 3 статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».
“Шановні споживачі! У разі виявлення вказаного харчового продукту, повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за тел.: (0342) 511389, 511392 або звертайтесь до територіальних управлінь”, – йдеться у дописі.