Смачна, вітамінна і хрустка — маринована капуста за 15 хвилин
Капуста виходить дуже смачною і моментально зникає зі столу.
Мінімум продуктів, мінімум витрат, мінімум ваших зусиль і максимум задоволення.
Така закуска — це справжній порятунок, особливо коли намічається застілля. Тому за день до торжества робіть капусту, а до вечора наступного дня вона вже повністю готова до вживання
Страва виходить на славу, гості завжди залишаються від неї в захваті, ця закуска одна з перших розходиться на будь-якому столі
Інгредієнти:
- Капуста — 2 кг.
- Морква — 750 г.
- Вода — 500 мл.
- Оцет — 125 мл.
- Олія. — 125 мл.
- Сіль — 2 ст.л.
- Цукор — 200 г.
- Часник — 50 г.
Приготування:
- Шаткуємо приблизно 2 кг капусти.
- Три великих морквини натираємо на крупній тертці.
- Видавлюємо через прес 3-4 зубчики часнику. Все перемішуємо.
- Готуємо маринад: В 500 мл води додаємо 200 г. цукру, 2 столові ложки солі (без верху) і 250 г. соняшникової олії. Доводимо до кипіння, потім заливаємо 200 г. оцту 9%. Даємо покипіти 2-3 хвилини.
- Маринад готовий. Заливаємо капусту гарячим маринадом і залишаємо постояти. Через 2 години можна їсти.
Смачного!
Переглядів: 510