Святковий салат з крабовими паличками, кукурудзою і сухариками з сирною заправкою
Спробуйте улюблену закуску по-новому рецепту.
Всіма улюблений салат з крабовими паличками і кукурудзою, без якого не обходиться жоден новорічний і різдвяний стіл! Ми пропонуємо удосконалений рецепт, тепер він став ще смачніший.
Хрусткі сухарики додають незвичайний смак, а також замінимо майонез на сирно-вершкову заправку, яка готується за 1 хвилину. Все як завжди просто і смачно, а головне — швидко.
Інгредієнти:
- Крабові палички — 1 упаковка (200 г)
- Кукурудза консервована — 1 банка (270 г)
- Яйця курячі — 3 шт.
- Вершки 20% — 65 мл
- Плавлений сир
- Вершковий сир “Янтар” — 100 г
- Сіль, чорний мелений перець — 1 щіпка
Для сухариків:
- Хліб — пару скибочок
- Сіль, перець чорний, сухий часник — на свій смак
Рецепт приготування:
- Зробити заправку до салату. Для цього змішати вершки і сир “Янтар”, додати сіль та перець, перемішати і відправити у мікрохвильову піч (обережно, адже можна перегріти).
- Займемося сухариками. Для цього потрібно нарізати хліб, додати спеції і запекти в духовці при 160 градусів 10 хвилин.
- Далі треба нарізати кубиками відварені яйця та крабові палички, відправити у миску і додати кукурудзу.
- Заправити салат соусом і перемішати.
- Подавати до столу. Зверху додати готові сухарики.
Переглядів: 329