Торт “Дрова під снігом” по-новому! Виходить дуже смачним, з яскравим вишневим смаком

Кулінарні рецепти

Забутий рецепт смачного торта!

Торт “Дрова під снігом” виходить ніжним, з легкою кислинкою і вишневим смаком. Якщо у вас є в запасі вишня, цей десерт стане паличкою — виручалочкою. Його можна заздалегідь приготувати до будь-якого свята.

Пропонуємо приготувати вам класичний десерт по-новому — у формі поліна.

Інгредієнти:

Тісто:

  • Сир-250 гр.
  • Яйце — 1 шт.
  • Цукор-1 ст. л.
  • Ванілін — на кінчику ножа
  • Сіль-щіпка
  • Сметана (жирна) / вершкове масло-40 гр.
  • Розпушувач тіста — 1 ч. л.
  • Борошно- +/- 270 гр.

Начинка:

  • Вишня без кісточки — 600 гр.

Крем:

  • Вершки 33-35% — 650 мл.
  • Цукрова пудра — за смаком
  • Ванілін — на кінчику ножа

Для прикраси:

  • Кокосова стружка — 20 гр.

Спосіб приготування:

Тісто:

  1. Сир, яйце, цукор, сіль, ванілін, сметану/масло пробити блендером.
  2. Змішати сухі інгредієнти і поступово ввести в сирну масу, замішуючи тісто. Тісто вийде м’яким і трохи липким.
  3. Розділити його на 10-12 частин. Кожну частину розкачати в прямокутний пласт, по середині викласти вишні без кісточок, потім скріпити краї.
  4. Випікати в розігрітій духовці до 180*С до рум’яної скоринки — хвилин 15-20.

Для крему:

  1. Холодні вершки збити з цукровою пудрою і ваніліном в пишну масу.
  2. Стіл вистелити харчовою плівкою в кілька шарів, зверху укласти остиглі, засмаглі рулетики, зверху змастити кремом. За допомогою плівки згорнути. Зафіксувати краї і відправити в холодильник на ніч.
  3. За годину до подачі поставити в морозильну камеру, для кращої нарізки торта. Зверху змастити збитими вершками, посипати кокосовою стружкою й одразу ж нарізати.

Джерело



Переглядів: 754