Торт “Дрова під снігом” по-новому! Виходить дуже смачним, з яскравим вишневим смаком
Забутий рецепт смачного торта!
Торт “Дрова під снігом” виходить ніжним, з легкою кислинкою і вишневим смаком. Якщо у вас є в запасі вишня, цей десерт стане паличкою — виручалочкою. Його можна заздалегідь приготувати до будь-якого свята.
Пропонуємо приготувати вам класичний десерт по-новому — у формі поліна.
Інгредієнти:
Тісто:
- Сир-250 гр.
- Яйце — 1 шт.
- Цукор-1 ст. л.
- Ванілін — на кінчику ножа
- Сіль-щіпка
- Сметана (жирна) / вершкове масло-40 гр.
- Розпушувач тіста — 1 ч. л.
- Борошно- +/- 270 гр.
Начинка:
- Вишня без кісточки — 600 гр.
Крем:
- Вершки 33-35% — 650 мл.
- Цукрова пудра — за смаком
- Ванілін — на кінчику ножа
Для прикраси:
- Кокосова стружка — 20 гр.
Спосіб приготування:
Тісто:
- Сир, яйце, цукор, сіль, ванілін, сметану/масло пробити блендером.
- Змішати сухі інгредієнти і поступово ввести в сирну масу, замішуючи тісто. Тісто вийде м’яким і трохи липким.
- Розділити його на 10-12 частин. Кожну частину розкачати в прямокутний пласт, по середині викласти вишні без кісточок, потім скріпити краї.
- Випікати в розігрітій духовці до 180*С до рум’яної скоринки — хвилин 15-20.
Для крему:
- Холодні вершки збити з цукровою пудрою і ваніліном в пишну масу.
- Стіл вистелити харчовою плівкою в кілька шарів, зверху укласти остиглі, засмаглі рулетики, зверху змастити кремом. За допомогою плівки згорнути. Зафіксувати краї і відправити в холодильник на ніч.
- За годину до подачі поставити в морозильну камеру, для кращої нарізки торта. Зверху змастити збитими вершками, посипати кокосовою стружкою й одразу ж нарізати.
Переглядів: 754