Відомий прикарпатець знявся у фільмі «Віддана»

У фільмі «Віддана» серед гостей на дні народження Аделі ви побачите Юрій Андрухович – одного з найвідоміших українських письменників та поетів, перекладача, засновника легендарного літературного угруповання «Бу-Ба-Бу», батька Софії Андрухович.

Сайт Івано-Франківської ОДА показав максимальний показник інформаційної прозорості

Держкомтелерадіо провів моніторинг інформаційного наповнення у другому півріччі 2019 року офіційних веб-сайтів центральних та місцевих органів виконавчої влади. Загалом проаналізовано 61 веб-сайт центральних органів виконавчої влади (15 міністерств і 46 […]

Від початку року прикарпатські рятувальники 11 разів виїжджали на хибні виклики

Чи не щодня до пожежно-рятувальної служби області надходять повідомлення зі стаціонарних та мобільних телефонів із проханням про допомогу від мешканців області, котрі потрапили в різні ситуації.

Коломиян запрошують на різдвяне мистецьке дійство

14 січня о 14:00 біля міської ялинки відбудеться захід “Небо і земля нині торжествують”. Про це інформує сайт відділу культури Коломийської райдержадміністрації. Участь у дійстві візьмуть аматорські колективи Коломийського району й […]

У Богородчанах почали робити складні операції на печінці

Тепер в лікарні, завдяки появі нового обладнання, постійному вдосконаленні лікарів, та допомозі професора Пилипчука Володимира  розширився спектр доступних малоінвазивних лапароскопічних операцій для поліпшення здоров’я пацієнтів.