EPAM Systems Inc., EarthDaily Analytics, Worldline Ingenico приєднуються до санкцій та йдуть з ринку рф

Політика

Про це у Facebook написав Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров, що нові компанії приєдналися до бойкоту проти росії.

Про це інформує УНН.

Деталі

• EPAM Systems Inc. йде з росії та припиняє всі операції в країні. Про це в листі до співробітників повідомив СЕО IT-компанії Аркадій Добкін: «Відповідно до планів забезпечення безперервності бізнесу компанії, які були введені в лютому 2022 року, EPAM пришвидшує переведення своїх російських операцій шляхом активного переїзду співробітників. У цей час значна кількість співробітників вже виїхали за межі країни», — написав він.

При цьому EPAM планує продовжити роботу в білорусі, а також збільшити штат своїх співробітників у Європі, Центральній Азії, Індії та Латинській Америці. Раніше, 4 березня, компанія заявила про припинення обслуговування російських клієнтів.

• Канадська EarthDaily Analytics припиняє свою діяльність у росії, зокрема закриває місцевий офіс у Москві. Компанія також розірвала контракт на стадії розробки з російською компанією зі спостереження за Землею TerraTech. EarthDaily Analytics займається роботою та аналізом даних, зокрема через свою платформу Geosys, необхідну для сільськогосподарських компаній і фермерів.

• Worldline Ingenico відповідно до своєї корпоративної політики негайно ввела в дію всі міжнародні санкції, які застосовуються до росії, і продовжуватиме це робити доти, доки це необхідно.



Переглядів: 294
banner