У Брошнів-Осадській громаді попрощалися з Героєм (ФОТО)

Суспільство

Сьогодні, 4 червня, Брошнів-Осадська громада попрощалася з Героєм, жителем селища В. М. Грицаком, котрий, захищаючи нас, загинув у боротьбі з московським окупантом.


Траурний кортеж починався від Калуської об’їзної, і до самісінького Брошнева-Осади його супроводжували воїни Рожнятівської тероборони, працівники Брошнів-Осадської селищної ради, друзі, знайомі.


Обіч дороги зупинявся проїжджий транспорт, люди виходили з машин і ставали навколішки. Дехто плакав. Сльози лилися за ним і, напевно, за кожним хлопцем, котрий віддав життя за Україну чи бореться за нашу Перемогу.


 Від імені загиблого Віталія відбулось його прощання з родиною, близькими і знайомими, сусідами, бойовими побратимами, односельчанами і всіма, кого він знав.


А вже на селищному кладовищі військовий комісар Рожнятівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Андрій Срібняк вручив найменшому синові Героя – 8-ічному Артемкові синьо-жовте знамено, як дар пам’яті про батька, котрий загинув, захищаючи всіх нас.


Лунали залпи автоматів і линув ген далеко ввись Державний Гімн України.


Переглядів: 279
banner