У Рогатині обговорили перспективи розвитку району (ФОТО)

Суспільство

Сьогодні, 5 вересня, голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Денис Шмигаль та перший заступник голови облдержадміністрації Марія Савка в ході робочої поїздки на Рогатинщину провели нараду щодо розвитку району.

На нараді також був присутній Петро Білінський — голова райдержадміністрації. Обговорювали проблеми в районі та перспективи розвитку.

“Це чудовий район з прекрасним  транзитним потенціалом, тому що стоїть на великому стратегічному перехресті. В першу чергу, треба ремонтувати дороги, адже вони мають міжнародне значення. Сюди можна привести інвесторів, які співпрацюватимуть з громадою. Зосередитися треба поки на цьому, однак не забувати про інші сфери, в тому числі соціальні. Рогатин прекрасне місто, з великим потенціалом. Поки очікуємо адміністративної реформи, яка утворить спроможні ОТГ. Це покращить управління, це збалансує всі перекоси. Рогатинщина мала найменше фінансування, сьогодні ми намагаємося виправити цю ситуацію. Тут видно всі проблеми, які назбиралися протягом років. Будемо працювати з Кабміном, але також треба підтримки місцевих бюджетів і громад” – зазначає Денис Шмигаль.

 

 



Переглядів: 150
banner