У Тлумачі відбулось засідання виконавчого комітету міської ради

Суспільство

У четвер, 18 серпня, у приміщенні великої зали засідань адміністративного будинку міської ради під головуванням міського голови Ігоря Петрука та керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Володимира Салітри відбулося засідання виконавчого комітету Тлумацької міської ради. У його роботі взяли участь секретар міської ради Михайло Кудерський та перший заступник міського голови Василь Гнатюк.


Пише Голос-Інфо з посилання на Тлумацька міська рада


Робота виконкому розпочалася з хвилини мовчання за полеглими Захисниками України та всіма мирними жителями, які загинули внаслідок російського вторгнення.


На засіданні виконавчого комітету були розглянуті питання: про внесення змін до бюджету Тлумацької міської територіальної громади на 2022 рік, про відзначення Дня Державного Прапора, 31-ої річниці незалежності України та Дня Тлумацької територіальної громади, про функціонування та розвиток КЗ «Публічна бібліотека» та його підрозділів, про контингент учнів Тлумацької дитячої музичної школи та батьківську плату за навчання дітей на 2022-2023 навчальний рік, про затвердження технічних умов на приєднання до централізованих систем водопостачання КП «ТЛУМАЧКОМУНСЕРВІС», про створення Міжвідомчої ради виконавчого комітету Тлумацької міської ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми, про створення спостережної комісії при виконавчому комітеті Тлумацької міської ради, про підсумки роботи підприємств, установ та організацій комунального господарства та об`єктів соціальної сфери в осінньо-зимовий період 2021–2022 р. та про плани заходів з підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2022–2023 р. та цілий ряд інших.


З усіх питань винесених на розгляд виконкому були прийняті відповідні рішення.


Переглядів: 491
banner