У Франківську обговорили здорове харчування у школах

Суспільство

У місті відбувся круглий стіл, присвячений організації здорового харчування у закладах освіти. У заході взяли участь спеціалісти Держпродспоживслужби та представники суб’єктів господарювання, які відповідають за шкільне харчування.


Інформує Голос-Інфо, посилаючись на Головне управління Держпродспоживслужби в Івано – Франківській області


Зустріч пройшла на базі ліцею №23 імені Романа Гурика. Серед обговорюваних тем:

гігієнічні вимоги до харчоблоків;

дотримання сезонних меню, погоджених Держпродспоживслужбою;

ведення необхідної документації на кухнях;

правила зберігання добових проб.


Захід був організований для того, щоб забезпечити відповідність шкільного харчування сучасним стандартам якості та безпеки.


Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.




Переглядів: 356