Щоб убезпечити себе та свою родину, споживачам варто уважно ставитися до вибору харчових продуктів
Дотримання простих правил допомагає уникнути придбання неякісної або небезпечної продукції.
Інформує Голос-Інфо, посилаючись на Головне управління Держпродспоживслужби в Івано – Франківській області
Радимо споживачам бути уважними при виборі харчових продуктів і звертати увагу на:
Маркування, де, окрема, має бути зазначена:
• назва і склад продукту склад;
• дата виробництва та «краще спожити до…» / «вжити до…»;
• дані про виробника та імпортера.
Умови зберігання:
• в торговельному залі має бути чисто;
• температуру в холодильних вітринах;
• чи дотримані умови роздільного зберігання (м’ясо, риба, молочні продукти).
Зовнішній вигляд:
• відсутність сторонніх запахів;
• без ознак псування;
• непошкоджена упаковка.
Утримуйтесь від придбання харчових продуктів в місцях стихійної торгівлі!
У разі виникнення сумнівів щодо безпечності та якості харчових продуктів – краще відмовитись від покупки. У випадку виявлення порушень – звертайтесь до Держпродспоживслужби та її територіальних органів.
Переглядів: 347


