В Івано-Франківську відбулася нарада з питань цивільного захисту (ФОТО)

Події, Суспільство

30 жовтня 2019 року управлінням з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів організовано та під головуванням начальника управління Ігоря Влізло проведено робочу нараду з відповідальними особами за цивільний захист суб’єктів господарювання щодо проведення спеціальних навчань і тренувань з питань цивільного захисту.

В нараді взяли участь майстри виробничого навчання територіальних курсів цивільного захисту та безпеки життєдіяльності м. Івано-Франківська.

Перед присутніми з інформацією щодо підготовки документів при проведенні комплексних об’єктових навчань (тренувань) з питань цивільного захисту, об’єктових тренувань спеціалізованих служб і формувань цивільного захисту, протипожежних та протиаварійних тренувань на підприємствах, установах та організаціях виступив майстер виробничого навчання територіальних курсів Володимир Курилович.

Особлива увага в його виступі була звернута на необхідності проведення навчання керівного складу та фахівців, діяльність яких повʼязана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту. Також присутнім було наголошено щодо порядку підготовки плану комплектування слухачами навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності області на 2020 рік.



Переглядів: 216
banner