![](https://www.golosinfo.com.ua/wp-content/uploads/2023/11/399774675_1748360092346355_7707303815642847379_n-1024x683-1-730x487.jpg)
Бурштинський коледж здобув срібну нагороду на Міжнародному конкурсі ресторанних технологій та фуд-дизайну
У Бурштинському торговельно-економічному фаховому коледжі Державного торговельно-економічного університету підсумували участь команди у VII Міжнародному конкурсі ресторанних технологій та фуд-дизайну «BESTCOOK FEST-2023».
Пише Голос-Інфо з посиланням на Бурштинську міську раду.
Конкурс відбувся в місті Києві на базі Державного торговельно-економічного університету. Команда Бурштинського коледжу завоювала нагороду.
Змагалася команда кулінарів в складі студентів Назара Жука, Андрія Вовчука, Євгена Шульги.
Бурштинці стали одними з найкращих у номінації «Практичні командні змагання В1. Краща кулінарна школа року – BEST CULINARY SCHOOL» – здобули срібло.
Перелік переможних страв: холодна закуска – салат з креветками по-бурштинськи, основна страва – каре ягняти з картопляним пюре з ферментованим часником та грибами, десерт – лігуміни прикарпатські.
За високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток кулінарної майстерності та підготовку фахівців у сфері HoReCa вручили подяку директору коледжу Андрію Козаку.
![Бурштинський коледж здобув срібну нагороду на Міжнародному конкурсі ресторанних технологій та фуд-дизайну 1](https://kurs.if.ua/wp-content/uploads/2023/11/399774675_1748360092346355_7707303815642847379_n-1024x683.jpg)
![Бурштинський коледж здобув срібну нагороду на Міжнародному конкурсі ресторанних технологій та фуд-дизайну 2](https://kurs.if.ua/wp-content/uploads/2023/11/399002055_1748360115679686_481349262586547139_n-1024x683.jpg)
Переглядів: 573
![banner](/images/banners/ban_ny.jpg)