фото з мережі інтернет

Гуцулів навчали, як приймати туристів на полонинах

Події, Суспільство

18-19 лютого у рамках реалізації проєкту «Підтримка виробників сиру Івано-Франківської області щодо реєстрації Географічних Значень в Україні», організовано семінар-тренінг щодо створення туристичного продукту для полонинських господарств району.


Про це повідомили у Верховинській РДА,  пише Голос-Інфо з посиланням на Правду ІФ.

Проєкт фінансується Європейським Союзом:

«МІЖНАРОДНІ ЕКСПЕРТИ ПРОЕКТУ ЄС ЕМАНУЕЛЬ МІНГАССОН ТА СТЕФАНІ ДАГЕРІР НАЦІОНАЛЬНИЙ ЕКСПЕРТ ТАРАС АНТОНЮК ОЗНАЙОМИЛИ УЧАСНИКІВ СЕМІНАРУ З АНАЛОГІЧНИМ ПРОДУКТОМ В РЕГІОНІ САВОЯ. В ХОДІ ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТЬ УЧАСНИКИ «АСОЦІАЦІЇ КАРПАТСЬКИХ ВАТАГІВ» РОЗРОБИЛИ ЗАГАЛЬНІ ПРАВИЛА ЩОДО ПРИЙОМУ ТУРИСТІВ НА ПОЛОНИНАХ, ВИРОБИЛИ СПІЛЬНІ МЕТОДИ КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ НАДАНИХ ПОСЛУГ».

Визначено ряд першочергових завдань, що необхідно реалізувати до початку туристичного сезону.



Переглядів: 20