На Франківщині у курятині виявили сальмонелу

Суспільство
До Головного управління Держпродспоживслужби в Івано- Франківській області надійшло інформаційне повідомлення системи швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів RASFF, пише Голос-Інфо.


Згідно з інформацією, виявлено Salmonella Enteritidis у курятині, що експортувалась з Польщі (виробник: Rolnicza Spoldzielnia Produkcyjna, Rojewo; відправник: Mitmar Sp. z o.o., Glowno), після чого зазначену продукцію перероблено на м’ясо механічного обвалювання та надіслано до України.


Держпродспоживслужба в Івано-Франківській області попереджає операторів ринку, які здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучити її з виробництва та /або обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, що передбачено частиною 3 статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».


Переглядів: 391