У Франківську обговорили здорове харчування у школах
У місті відбувся круглий стіл, присвячений організації здорового харчування у закладах освіти. У заході взяли участь спеціалісти Держпродспоживслужби та представники суб’єктів господарювання, які відповідають за шкільне харчування.
Інформує Голос-Інфо, посилаючись на Головне управління Держпродспоживслужби в Івано – Франківській області
Зустріч пройшла на базі ліцею №23 імені Романа Гурика. Серед обговорюваних тем:
гігієнічні вимоги до харчоблоків;
дотримання сезонних меню, погоджених Держпродспоживслужбою;
ведення необхідної документації на кухнях;
правила зберігання добових проб.
Захід був організований для того, щоб забезпечити відповідність шкільного харчування сучасним стандартам якості та безпеки.
Стежте за нами в соціальних мережах: Ютуб, Телеграм, Фейсбук та Інстаграм.



Переглядів: 355


