Як в Telegram приховати час свого останнього візиту

Поради, Технології

Стандартно Telegram показує усім коли ви були онлайн останній раз. Це можна змінити.

У Telegram зайдіть в налаштування і перейдіть в розділ «Приватність та безпека». Увійдіть в пункт «Останній візит & Онлайн» і оберіть хто може бачити ваш онлайновий статус: будь-хто, ваші контакти, ніхто.

Залежно від обраного налаштування стають доступними розширені опції. Обравши «Ніхто» стане доступна опція «Завжди ділитися з…», яка дозволяє вказати контакти, що зможуть бачити ваш онлайновий статус. Обравши «Будь-хто» можна блокувати користувачів, щоб лише вказані не бачили вашого онлайнового статусу.

Стандартно Telegram показує точний час вашого останнього візиту, якщо пройшло менше 24 годин. Інакше месенджер відображає лише день.

Заблокувавши вільний показ свого статусу онлайн ваші контакти бачитимуть наступне:

  • нещодавно: ви були присутні в межах останніх трьох днів.
  • цього тижня: ви були присутні в межах 3-7 днів.
  • цього місяця: ви були присутні в межах 7-30 днів.
  • давно: ви були присутні понад місяць.

Ті користувачі, яким ви заблокували перегляд свого онлайн-статусу, будуть постійно бачити статус «Давно» навіть якщо ви з ними спілкувалися нещодавно.

Джерело



Переглядів: 239
banner