В франківській котельні модернізували котел

В Івано-Франківську у котельні на вулиці Юності, 11а провели модернізацію шляхом заміни одного котла ТВГ двома більш сучасними і енергоефективними котлоагрегатами КСВ-2. Про це повідомили в ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго».

В Франківську презентували унікальну скульптуру (ФОТО)

Івано-Франківський національний медичний університет долучився до мистецького проекту «Повернення сакральних реліквій». Однойменна виставка відкрилася до Дня студента 15 листопада у Краєзнавчому музеї Івано-Франківська. Про це повідомили в пресслужбі ІФНМУ.

У Франківську американський лікар консультуватиме пацієнтів та медиків

До Івано-Франківська приїхав професор медичного факультету Університету Джорджтаун штату Вашингтон, засновник Міжнародної благодійної організації «Global ENT Outreach» Річард Вагнер. Це вже 7 візит отохірурга до міста і мета його візиту […]

Прикарпатська поліція забезпечила публічний порядок та безпеку громадян під час заходів з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи

Сьогодні, 21 листопада, на території краю з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи відбулися 19 масових заходів, в яких взяли участь майже 4 тисячі жителів та гостей області.