Салат “Смугастий” — чудова альтернатива оселедцю під шубою
Це новий варіант класичної закуски.

Інгредієнти
- Філе 1 оселедця — 250 г.
- Картопля — 3 шт.
- Мариновані огірки — 150 г.
- Буряк — 300 г.
- Зелена цибуля — 1 пучок
- Майонез — 60 г.
- Рослинна олія — 1 ст. л.
- Лимонний сік — 1 ч. л.
Кроки приготування
- Картоплю, мариновані огірки і оселедець нарізаємо дрібним кубиком.
- Подрібнюємо зелену цибулю. Частину відправляємо в салат, а частину залишаємо для прикраси.
- Заправляємо салат майонезом.
- На грубій тертці натираємо буряк, додаємо лимонний сік і рослинну олію, перемішуємо.
- Формуємо салат. Викладаємо його на блюдо, формуємо прямокутник і допомагаючи собі дерев’яними лопатками розсовуємо частини, щоб вкласти буряковий шар.
- Салату потрібно дати настоятися 30-40 хвилин.
Джерело
Переглядів: 574


