«Ананас» — смачний і незвичайний салат до святкового столу
Оригінальна подача сподобається навіть прискіпливому гостю.
Салат одночасно і легкий, і ситний! Готується досить просто, а виходить ефектна та ошатна страва, гідна місця на святковому столі. Такий салат по ідеї можна приготувати з будь-яких продуктів, які поєднуються з ананасами або горіхами. Буде смачно.
Інгредієнти
- Курячі стегенця — 2 Штуки
- Ананас консервований — 400 г (шматочками)
- Печериці — 300 г
- Сир — 250 г
- Цибуля — 1 шт
- Масло вершкове — 30 г
- Горіхи волоські — 100 г
- Зелень — пучок
- Майонез — за смаком
- Сіль — за смаком
Приготування
- Стегенця заздалегідь відваріть в підсоленій воді, остудіть і відокремте м’ясо від кісток. Наріжте куряче філе невеликими шматочками та складіть в глибоку миску.
- З ананасів злийте рідину, злегка відіжміть і додайте до філе.
- Цибулю наріжте кубиками та обсмажте з грибами на вершковому маслі до готовності.
- Частину сиру залиште для прикраси, більшу частину натріть і додайте до решти інгредієнтів.
- Заправте салат майонезом, додайте сіль і добре все перемішайте. Перекладіть салат на будь-яке зручне блюдо і надайте йому форму ананаса. Натріть на дрібній тертці сир, що залишився і посипте ним салат з усіх боків.
Залишилося прикрасити салат половинками волоських горіхів і біля основи викласти зелень, імітуючи листя ананаса. Порада від кухаря: Щоб горіхи добре трималися на салаті, змастіть їх нижню частину невеликою кількістю майонезу.
Смачного!
Переглядів: 270