Рецепт «ледачих» пиріжків. Тісто виходить м’яке, на руки не налипає, відмінно виліплюється, а випічка не розпадається
Пиріжки смачні й ароматні … можна спекти солодкі, можна солоні … Але не начинка відрізняє смачний пиріжок від звичайного, його відрізняє тісто.
Тіста пишніше не існує! Вийде у кожної господині!
Для цього знадобиться:
- Борошно (чотири ст.)
- Молоко (1/2 літра)
- Цукровий пісок (дві ст. л)
- Кухонна сіль (1/2 ч. л.)
- Олію рослинна (дві ст. ложки)
- Пакетик з сухими дріжджами — 11 г
Готування:
Змішуємо складові до єдинородного стану. Тісто покласти в кульок і поставити на дві години у холодильник. В принципі, все!
Після закінчення зазначеного часу потрібно дістати наше тісто й обім’яти його в борошні. Після виліплюємо пиріжки з якою-небудь з наявних начинок. Дане тісто чудово підходить до всіх типів випічки. З нього можна приготувати будь-які пиріжки, так і піцу.
Переглядів: 242