Неврологічне відділення ЦМКЛ відсвяткувало 20-річний ювілей

Сьогодні, 19 січня, міський голова Руслан Марцінків привітав медперсонал Неврологічного відділення для хворих з порушенням мозкового кровообігу Центральної міської клінічної лікарні, яке в грудні відсвяткувало 20-річний ювілей. Зокрема, Руслан Марцінків […]

Франківські пенсіонери отримають одноразову матеріальну допомогу

Міський голова Руслан Марцінків ініціював виплату одноразової матеріальної допомоги для пенсіонерів. Тим, кому 75+, які отримують пенсію, що не перевищує 3000 гривень, виплатимо по 500 гривень. А по 1 000 […]

У Яремче рятувальники витягнути кошеня зі стічної труби

Сьогодні, 19 січня, о 13:57 в Яремчі рятувальники допомогли витягнути кошеня зі стічної труби. Його прийшлося визволяти за допомогою аварійно-рятувального обладнання. Тваринку неушкоджену і зігріту передали власниці.

У Франківську зіткнулись легковики (ФОТО)

Сьогодні, 19 січня, на перехресті вулиць Коновальця-Петлюри сталась дорожньо-транспортна пригода. Про це інформують очевидці пригоди в Телеграм-каналі Frankivsk 112. За попередньою інформацією, зіткнулись легковики.

У Франківську сталась вечірня ДТП (ФОТО)

Сьогодні, 19 січня, в Івано-Франківську по вулиці Івасюка, біля автомийки, трапилась дорожньо-транспортна пригода. Про це в Телеграм-каналі Frankivsk 112 повідомили очевидці пригоди. За попередньою інформацією, зіткнулись два легкових автомобіля.