Ніжне м’ясо і хрустка паніровка — куряча смакота до столу
Готуйте мерщій!
Ніжна і соковита курочка покрита хрусткою скоринкою — смакота від якої не відмовиться навіть вибаглива дитина. Курочка просто ідеально підійде для сімейної вечері, а також її можна брати в дорогу або на роботу. Курочка поєднується з будь-яким гарніром і соусом.
Необхідні продукти:
- курячі гомілки — 15 шт
- часник — 4 зубчики
- сіль, перець, паприка за смаком
Для панірування:
- панірувальні сухарі — 3 ст. л
- манна крупа — 3 ст. л
- сир — 50 гр
- курячі яйця — 2 шт
- борошно — 50 гр
Починаємо приготування:
- Курячі гомілки злегка надрізаємо і кладемо в миску.
- У чашку видавлюємо через часникодавку часник, додаємо сіль, перець і паприку, перемішуємо.
- Готовою масою змащуємо гомілки, накриваємо кришкою і залишаємо маринуватися на 2-3 години.
- Розігріваємо духовку до 200 градусів.
- У тарілку насипаємо сухарі, додаємо манку і натертий на дрібній тертці сир. Все перемішуємо.
- У чашку вбиваємо курячі яйця і збовтуємо виделкою.
- Кожну ніжку обвалюємо в борошні, потім в яйці і паніровці. А потім перекладаємо на деко, застелене силіконовим килимком.
- Заготівлю відправляємо у духовку і випікаємо протягом 35-40 хвилин, а потім відразу ж подаємо до столу.
Подавайте курочку зі смачними соусами та будь-якими гарнірами на ваш смак.
Приємного апетиту!
Переглядів: 270